Кошик
1861 відгук

Зараз у компанії неробочий час. Замовлення та повідомлення будуть оброблені з 08:00 найближчого робочого дня (сьогодні).

+380 (96) 339-02-34
+380 (95) 043-49-45
Тетра - інтернет магазин електро та газового обладнання, товарів для дому та саду
Кошик

Автоклав 30 л

4 939 ₴

  • Готово до відправки
Автоклав 30 л
Автоклав 30 лГотово до відправки
4 939 ₴
+380 (96) 339-02-34
  • +380 (95) 043-49-45
+380 (96) 339-02-34
  • +380 (95) 043-49-45
повернення товару протягом 14 днів за рахунок покупця
У компанії підключені електронні платежі. Тепер ви можете купити будь-який товар не покидаючи сайту.

 

Автоклав побутовий 30 л  Новогаз НЗГА УБ-30 Новоґрудський (на 30 л) оригінал призначений для термооброблення харчових продуктів за температури понад 100 °C, фасований у жерстяну або скляну тару, з об'ємом 0,5 л і 1,0 л, у домашніх умовах.

Ця модель автоклава здобула велику популярність на ринку України завдяки високій якості виробництва, продуманій конструкції та гарним відгукам покупців.

Як і більшість товарів із , автоклав Новогаз на 30 літрів виготовлений на чисте. Бочка з нового металопрокату завтовшки 2 мм, кришка з металу завтовшки 8 мм. Притискні петлі з листової сталі 4 мм на вигляд злегка тонкоти, але за розрахунками достатньої товщини, щоб витримувати робочі навантаження.

Єдиним недоліком  автоклавів є те, що немає градусника та можливості його встановити. Для прихильників стежити за всіма робочими показниками завод Новагаз випускає серію Люкс, проте на цей момент вона офіційно не представлена в Україні.

Місткість автоклава : 10 літрів банок або 20 банок по 0,5 літра

                                           Технічні характеристики:
Максимальний робочий тиск — від 0,4 до 0,45 МПа
Середня температура стерилізації, - від +113 до +120 °C
Загальна маса встановлення — 20 кг
Габарити — D 300 x 650 мм
Встановлений термін експлуатації — не менш ніж 15 років (з відновленням лакофарбового покриття та заміною гумотехнічних виробів)
Тиск під час відкривання запобіжного клапана — 0,5 (+ 0,05) МПа
Тиск під час закриття запобіжного клапана — 0,45 (+ 0,05) МПа.
Матеріал, із якого виготовлений автоклав — вуглецева сталь.

 

        Трохи історії та кілька рецептів: 

Вперше консерви в герметичній тарі з'явилися на початку XIX століття, але й донині термічна обробка залишається основним і найпоширенішим у всьому світі способом вироблення консервів. Одним з основних технологічних етапів є стерилізація. Стерилізація консервів — це термічне оброблення продукту, що забезпечує загибель мікрофлори для запобігання мікробіологічним порціям за температур помірного клімату (15-30 °C), а в разі потреби й за вищих температур і гарантує мікробіологічним показникам безпеку вживання консервів у їжу. Стерилізують консерви за температур вище 100 °C, найчастіше за температури до 120 °C.

                           М'ясні консерви:

1. Рецепт "Овникина тушкована", "Бараніна тушкована"

Інгредієнти

0,5 л банка

1 л банка

М'ясо сире (яловичина або баранина), г

440

830

Жир (олія рослинна), г

90

170

Сіль, г

5

10

Цибуля ріпчаста, г

7

14

Перець чорний горошок, шт.

3

6

Лавровий лист, шт.

1

2

Технологія приготування: 1. вимити кришки та банки; 2. нарізати м'ясо на шматки масою 50-120г; 3. нарізати репчастий лук; 4. укласти на дно банки перець чорний і лавровий лист; 5. перемішати м'ясо з нарізаним луком (за бажанням можна збільшити кількість цибулі та додати моркву), сіллю та жиром (рослинною олією); 6. укласти сировину в банки так, щоб до кришки залишилося порожнечі 2-3 см; 7. закатати банки; 8. почати процес стерилізації.

2. Рецепт "Свинина тушкована"

Інгредієнти

0,5 л банка

1 л банка

М'ясо сире (свинина), г

480

930

Сіль, г

5

10

Цибуля ріпчаста, г

7

14

Перець чорний горошок, шт.

3

6

Лавровий лист, шт.

1

2

 

3. Рецепт "Курка у власному соку"

Інгредієнти

0,5 л банка

1 л банка

М'ясо куряче на кістках, г

500

1000

Сіль, г

5,5

11

Морква, г

15

30

Перець чорний горошок, шт.

3

6

Лавровий лист, шт.

1

2

 

Технологія приготування: 1. вимити кришки та банки; 2. нарізати курку на шматки масою 50-120г; 3. нарізати моркву; 4. укласти на дно банки лавровий лист і перець чорний; 5. перемішати м'ясо з нарізаною морквою (за бажанням можна збільшувати кількість моркви), сіллю 6. укласти сировину в банки, у такий спосіб, щоб до кришки залишилося порожнечі 2-3 см; 7. закатати банки; 8. почати процес стерилізації.

Приємного Вам консервування!!!

Характеристики
Основні атрибути
ВиробникNovogas
ТипАвтоклав
МатеріалВуглецева сталь
Об`єм30 л
Джерело нагрівуЗовнішній
СтанНовий
Інформація для замовлення
  • Ціна: 4 939 ₴

Наскільки вам зручно на сайті?

Розповісти Feedback form banner