Електровафельниця Ласунка "Сувенірна" (для тонких вафель)
1 225 ₴
- Готово до відправки
- +380 (95) 043-49-45
Вафельниця електрична Ласунка "Сувенірна"
Справжня «радянська» вафельниця, яка нагадає вам смак дитинства!
Електровафельница призначена для випічки тонких хрустких вафель. З допомогою електровафельниці ви зможете швидко приготувати смачний і недорогий десерт з різними наповнювачами (тонкі вафлі зі згущеним молоком, з джемом, з кремом і т. д. )
Вафельниця придбала свою популярність ще в радянські часи і дотепер залишається улюбленицею сучасних господинь. Поряд з іншими вафельницами, Електровафельница «Ласунка» — це справжня вафельниця , виконана за радянськими стандартами.
Електровафельница "Ласунка" використовується як в побуті, так і в комерційних цілях (кафе, кулінарії, їдальні та інші підприємства громадського харчування).
Вафельниця виконана в металевому корпусі з термостійким полімерним покриттям, що значно збільшить термін служби і полегшить експлуатацію. Всередині електровафельниці використані 2 нагрівальних елемента, що дозволяє досягати рівномірної ступінь пропікання вафлі – зверху і знизу.
Призначена для випічки вафель в побутових умовах.
Рецепт Вафлі «Хрусткі»
Інгредієнти:
• борошно — 1 склянка
• вершкове масло або маргарин — 200 г,
• яйця — 4 шт,
• цукор — 1 склянка,
Спочатку збийте яйця з цукром, потім додайте розтоплене вершкове масло, поступово вливаючи його тонкою цівкою і помішуючи. Потім збийте все це міксером на невеликій швидкості до отримання однорідної маси. Після цього прогрійте електровафельницу до робочої температури, змастіть обидві робочі поверхні маслом. Змащувати вафельницю потрібно тільки перед першою вафлею, потім вже не потрібно. Після того як вафельниця розігрілася, можна приступати до випічки вафель! Вилийте на нижню частину вафельниці 3-4 столових ложки тесту, після чого закрийте її на 1-3 хвилини. Потім ви можете відкрити електровафельницу і зняти вафлю, але потрібно відразу згорнути її трубочкою, інакше коли вона охолоне — вам цього зробити не вдасться, так як вафля стане ламкою. Також ви можете зробити вафлі з начинкою — після того як вафля охолоне, заправте її вареним згущеним молоком, джемом або кремом.
Вафлі готові, приємного апетиту!
Технічні характеристики вафельниці Ласунка
Розміри робочої поверхні: 19х15 см
Розміри: 200х160х95 мм
Корпус вафельниці - термостійкий метал + полімерне покриття
2 нагрівальних елемента дозволяють рівномірному пропеканию тесту – зверху і знизу.
Харчування: 220 В, 50 Гц;
Споживана потужність: 1 кВт;
Нашим клієнтам ми пропонуємо тільки надійні і перевірені товари, які мають довгий експлуатаційний термін і високі якісні характеристики. Тут ви знайдете прилади, які користуються незмінною популярністю у споживачів, оскільки виготовлені вони з міцних і зносостійких матеріалів за сучасними технологіями.
Основні | |
---|---|
Виробник | Сорокін |
Споживана потужність | 1000 Вт |
Терморегулятор | Так |
Країна виробник | Україна |
Гарантійний термін | 6 міс |
Стан | Новий |
Габаритні розміри гриля | |
Вага | 2 кг |
Користувальницькі характеристики | |
Колір корпусу | Коричневий |
Тип приладу | Вафельниця |
Кількість випечених виробів | 1 |
Антипригарне покриття форми | False |
- Ціна: 1 225 ₴