Коптильня з гідрозакривом 2 рівні, піддон, 520х310х280 метал 2 мм, кришка будиночком
985 ₴
- Немає в наявності
- +380 (95) 043-49-45
Коптильня – це обладнання, що застосовується для теплової обробки м'ясних, рибних та інших харчових продуктів. Процес приготування в коптильне називається копченням. Він передбачає оброблення закладених у спеціальну ємність продуктів димом. У результаті вони частково зневоднюються й набувають специфічного аромату.
Зручна та містка коптильня має два рівні завантаження продуктів. Товщина металу 2 мм забезпечує міцність і надійність конструкції. Трикутний дах сприяє видаленню конденсату. Гідрозакрив перешкоджає виходу диму та інших сторонніх запахів, що дає змогу використовувати пристрій у квартирі. Зручно користуватися на відкритому вогні, помістивши над багаттям або мангалом.
Що відбувається під час копчення продуктів
Спосіб гарячого копчення запобігає розмноженню гнильних мікробів, підвищує антиоксидантні властивості продукту. На поверхні їжі утворюється захисна скоринка, яка зберігає соковитість і ніжність, водночас слугує захисною плівкою. Копченості не втратять корисні властивості упродовж декількох тижнів.
Основні | |
---|---|
Країна виробник | Україна |
Форма | Прямокутна |
Матеріал | Сталь |
Товщина матеріалу | 2 мм |
Кількість рівнів коптильні | 2 |
Тип копчення | Гаряче |
Джерело тепла | Пальники, Відкритий вогонь |
Тип коптильні | Деревна |
Джерело диму | Тирса, Тріска |
Стан | Новий |
Габаритні розміри | |
Довжина коптильні | 520 мм |
Ширина коптильні | 310 мм |
Висота коптильні | 280 мм |
Комплектація | |
Решітка для продуктів | 2 шт. |
Піддон для стікання жиру | 1 шт. |
- Ціна: 985 ₴