Кошик
1842 відгуків
+380 (96) 339-02-34
+380 (95) 043-49-45
Корпорація "ТЕТРА"
Кошик

Автоклав 18 л

3 984 ₴

  • Готово до відправки
Автоклав 18 л
Автоклав 18 лГотово до відправки
3 984 ₴
+380 (96) 339-02-34
  • +380 (95) 043-49-45
+380 (96) 339-02-34
  • +380 (95) 043-49-45
повернення товару протягом 14 днів за домовленістю
У компанії підключені електронні платежі. Тепер ви можете купити будь-який товар не покидаючи сайту.

                  

Пропонуємо Автоклав Новогаз НЗГА УБ-18  побутовий (18 л), він призначений для термооброблення харчових продуктів за температури понад 100 °C, фасований у жерстяну або скляну тару, з об'ємом 0,5 л і 1,0 л, у домашніх умовах.

Автоклав застосовується для домашнього консервування різних продуктів за допомогою стерилізації для заготівлі та подальшого вживання. Продуктами для приготування консервів в автоклаві можуть слугувати м'ясо, риба, птиця, а також різні овочі та фрукти.

Загалом призначення автоклавів приготування консервів з м'ясних продуктів із отриманням у підсумку добре нам відомого продукту під назвою тушкування. Завдяки автоклаву цей продукт може зберігатися роками, не втрачаючи корисних вітамінів і поживних речовин. Загалом цей прилад можна використовувати й для інших видів консервів, як було сказано раніше.

Процес приготування в автоклаві не займає багато часу та залежить від продукту, що готується. Застосування автоклава неабияк заощаджує час, порівнюючи з традиційним методом консервації. Отже, вивільняючи час на заняття іншими справами.

Цей прилад є газовим і призначений для роботи від зовнішнього джерела тепла. Це може бути газова плита, домашня піч і навіть багаття. Також є можливість застосування електроплити з умовою, що нагрівний прилад буде стикатися з нагрівальним елементом.

Ця модель дає змогу розташувати всередині робочої камери до 5-ти литровых и 7 півлітрових банок. Під час використання цього пристрою необхідно користуватися інструкцією для отримання необхідного результату. Автоклав є продукцією новоґрудського заводу газової апаратури з заводським номером і штампом ОТК, що є 10-річною гарантією цього приладу.

Комплектація:

  • автоклав газовий 18 л
  • термоманометр
  • спусковий клапан
  • клапан для накачування повітря
  • гвинтовий затискач
  • інструкція з експлуатації
  •  
  •                      

  •     Трохи історії та кілька рецептів: 

    Вперше консерви в герметичній тарі з'явилися на початку XIX століття, але й донині термічна обробка залишається основним і найпоширенішим у всьому світі способом вироблення консервів. Одним з основних технологічних етапів є стерилізація. Стерилізація консервів — це термічне оброблення продукту, що забезпечує загибель мікрофлори для запобігання мікробіологічним порціям за температур помірного клімату (15-30 °C), а в разі потреби й за вищих температур і гарантує мікробіологічним показникам безпеку вживання консервів у їжу. Стерилізують консерви за температур вище 100 °C, найчастіше за температури до 120 °C.

                               М'ясні консерви:

    1. Рецепт "Овникина тушкована", "Бараніна тушкована"

    Інгредієнти

    0,5 л банка

    1 л банка

    М'ясо сире (яловичина або баранина), г

    440

    830

    Жир (олія рослинна), г

    90

    170

    Сіль, г

    5

    10

    Цибуля ріпчаста, г

    7

    14

    Перець чорний горошок, шт.

    3

    6

    Лавровий лист, шт.

    1

    2

    Технологія приготування: 1. вимити кришки та банки; 2. нарізати м'ясо на шматки масою 50-120г; 3. нарізати репчастий лук; 4. укласти на дно банки перець чорний і лавровий лист; 5. перемішати м'ясо з нарізаним луком (за бажанням можна збільшити кількість цибулі та додати моркву), сіллю та жиром (рослинною олією); 6. укласти сировину в банки так, щоб до кришки залишилося порожнечі 2-3 см; 7. закатати банки; 8. почати процес стерилізації.

    2. Рецепт "Свинина тушкована"

    Інгредієнти

    0,5 л банка

    1 л банка

    М'ясо сире (свинина), г

    480

    930

    Сіль, г

    5

    10

    Цибуля ріпчаста, г

    7

    14

    Перець чорний горошок, шт.

    3

    6

    Лавровий лист, шт.

    1

    2

     

    3. Рецепт "Курка у власному соку"

    Інгредієнти

    0,5 л банка

    1 л банка

    М'ясо куряче на кістках, г

    500

    1000

    Сіль, г

    5,5

    11

    Морква, г

    15

    30

    Перець чорний горошок, шт.

    3

    6

    Лавровий лист, шт.

    1

    2

     

    Технологія приготування: 1. вимити кришки та банки; 2. нарізати курку на шматки масою 50-120г; 3. нарізати моркву; 4. укласти на дно банки лавровий лист і перець чорний; 5. перемішати м'ясо з нарізаною морквою (за бажанням можна збільшувати кількість моркви), сіллю 6. укласти сировину в банки, у такий спосіб, щоб до кришки залишилося порожнечі 2-3 см; 7. закатати банки; 8. почати процес стерилізації.

    Приємного Вам консервування!!!

Характеристики
Основні атрибути
ВиробникNovogas
ТипАвтоклав
МатеріалВуглецева сталь
Об`єм18 л
Джерело нагрівуЗовнішній
СтанНовий
Інформація для замовлення
  • Ціна: 3 984 ₴

Наскільки вам зручно на сайті?

Розповісти Feedback form banner