Коптильня з гідрозакривом 2 рівні, піддон, 400х310х280 метал 1.5 мм, кришка будиночком
715 ₴
- Немає в наявності
- +380 (95) 043-49-45
Коптильня – це обладнання, що застосовується для теплової обробки м'ясних, рибних та інших харчових продуктів. Процес приготування в коптильне називається копченням. Він передбачає оброблення закладених у спеціальну ємність продуктів димом. У результаті вони частково зневоднюються й набувають специфічного аромату.
Ця модель виготовлена з міцного металу завтовшки 1.5 мм. Коптильня компактна, легка. Її зручно брати із собою на природу. Має дві сітки для розміщення продуктів. Кришка у формі будиночка з гідрозакривом не дає диму виходити назовні. Обладнана піддоном.
Приготовані копченості не тільки смачні, у них зберігаються всі біологічні цінності їжі. Спосіб гарячого копчення вбиває хвороботворні мікроорганізми. Аромат диму надає продукту апетитного вигляду та особливого смаку. Коптильню можна використовувати на домашній кухні, встановивши на газовій або електричній плиті.
Багато хто з нас дуже любить іноді побалувати себе смачними копченостями. закоптити можна все: м'ясо, рибу, овочі та морепродукти. Найчастіше хочеться закопти м'ясо Адже від одного згадки соковитого шматочка, апетитно пахне димом, просто слинки течуть! Гаряче копчення відкриє найширше поле для експериментів як із приправами та тривалістю готування, так і з добавками, що поліпшують аромат диму, і, отже, смакові якості готової страви.
Приємного вам копчення!!
Основні | |
---|---|
Країна виробник | Україна |
Конструкція | Збірно-розбірна |
Форма | Прямокутна |
Матеріал | Сталь |
Товщина матеріалу | 1.5 мм |
Кількість рівнів коптильні | 2 |
Тип копчення | Гаряче |
Джерело тепла | Пальники, Відкритий вогонь |
Тип коптильні | Деревна |
Джерело диму | Тирса, Тріска |
Стан | Новий |
Габаритні розміри | |
Довжина коптильні | 400 мм |
Ширина коптильні | 310 мм |
Висота коптильні | 280 мм |
Комплектація | |
Решітка для продуктів | 2 шт. |
Піддон для стікання жиру | 1 шт. |
- Ціна: 715 ₴