Електровафельниця Сластена -трубочка
Для приготування інших виробів використовують електричний завод Ласунка, щоб випікати тоненьких вафель, придатних як для приготування їжі, так і для напівфабрикатів. Сучасна модель дуже корисна для домашнього користування!
Пропонуємо новачку - Електровафельниці "Сластена-трубочка" ЕВ-1, 1000 Вт потужність, обробка дроботруйна, антипригарне покриття!
Електровафельниця не потребує газової плити чи смачних вафлів, навіть у кімнаті, на дачі чи навіть в гостях у друзів. Завдяки накресленню антипригарного тефлонового покриття відпадає потреба мастититити форму рослинної олії перед кожною новою порцією тесту — достатньо зробити це тільки один раз перед першою закладкою або змащувати її через один раз. Час випічки менше хвилини, вафлі швидко пропікалися і відразу треба крутити в трубочку до охолодження, інакше вони затвердять. Якщо вафельки погано свертаються і крошаться - значить треба додати цукор, якщо не твердять - додати борошна. Також можна додати до тести трохи олії, щоб не змащувати вафельницю кожного разу.
Форма випікаючої плити дає змогу отримати симпатичні прямокутні вафлі, які легко скручують трубкою, конвертиком або як вам захочеться. Сластіна- трубочка має вагу для надійного стабільного розташування під час користування. У інструкції можна знайти рецепти для приготування тесту та крему для вафля.
Внимание! Не використовуйте металеві інструменти з вафельницею, лише спеціальні лопатки або силіконові приладдя. Щоб очистити пластини, використовують лише м’яку сторону губки.
Розміри стільниці: 21x13 см
Розміри електровафельниці: 220х210х95 мм
Рецепти тесту для випікання вафель:
Вафлі-Лакомка
Мука -5 ст. латок
Яйця - 5штт
Цукор - 3/4 склянка
Маргарин- 200г
Розтоплений і охолоджений маргарин добре перемішати з цукром, яйцями та мукою і збити до отримання густої маси.
2. Пісні вафлі
Мука- 2 стакана
Цукор - 0,5 склянка
Яйцо - 1шт
Масло сливкове - 30г
Вода -0,5 л
Соль, сода - на кінчику чайної ложки
Ванілін - смак
Розпочинайте з цукром олію кімнатної температури, додайте яйце, сіль, соду, ванілін і добре збийте. Додайте половину порції води, покладіть борошно і ретельно перемішайте. Потім поступово добувайте решту води. Кількість отриманих вафель -10 штук.
Основні атрибути | |
---|---|
Виробник | УЗБИ |
Тип приладу | Вафельниця |
Споживана потужність | 1000 Вт |
Кількість випечених виробів | 1 |
Колір корпусу | Нержавіюча сталь |
Країна виробник | Китай |
Гарантійний термін | 12 міс |
Стан | Новий |
Додаткові функції і характеристики | |
Ручки, що не нагріваються | Так |
Матеріал корпусу | Нержавіюча сталь |
Габаритні розміри | |
Вага | 1.545 кг |
- Ціна: 1 450 ₴