Кошик
1951 відгук
+380 (96) 339-02-34
+380 (95) 043-49-45
Тетра - інтернет магазин електро та газового обладнання, товарів для дому та саду
Кошик
-4%

Соковарка Zauberg алюмінієва 6 літрів

1 100 ₴

1 056 ₴

  • Готово до відправки
Соковарка Zauberg алюмінієва 6 літрів
Соковарка Zauberg алюмінієва 6 літрівГотово до відправки
1 100 ₴1 056 ₴
+380 (96) 339-02-34
  • +380 (95) 043-49-45
+380 (96) 339-02-34
  • +380 (95) 043-49-45
повернення товару протягом 14 днів за рахунок покупця
У компанії підключені електронні платежі. Тепер ви можете купити будь-який товар не покидаючи сайту.

Легка алюмінієва соковарка «Zauberg» — практичне придбання для садівників. Демократична ціна, просте збирання, оптимальний об'єм — 6 або 8 літрів. Сік одержуваний за допомогою пристрою, не вимагає додаткової стерилізації. Як бачите, в алюмінієвого пристрою маса переваг. Варто сказати про них докладно.

                                    Переваги соковарки

Зараз триває випуск моделей на шість і вісім літрів. Обидві ідентичні за пристроєм, варіюється тільки об'ємний показник. Основні переваги алюмінієвої соковарки «Zauberg»:

  • Для виготовлення ємностей використовують якісний сплав, який має паспорт харчової безпеки та сертифікат відповідності вимогам стандарту;
  • Екологічний матеріал довго зберігає свої фізичні властивості. Єдина зміна — потемніння стінок ємності, що контактує з фруктовими кислотами;
  • На відміну від електричних пристроїв, «Zauberg», що підігрівається на плиті, працює безшумно;
  • Завдяки продуманій конструкції, у сік не потрапляє м'якоть, спостерігається тільки незначна кількість зважу;
  • Отримуваний сік не вимагає додаткової стерилізації, його відразу збирають у чистий скляний посуд. Банки відразу закупорюють і прибирають на зберігання;
  • Рідина, що отримується із соковичавниць, необхідна перед зберіганням додатково піддавати тепловому обробленню;
  • Розово закладається великий обсяг рослинної сировини. У разі високого урожаю процес перероблення не вимагає великих трудовитрат;
  • Немає потреби контролювати технологічний процес. Рідина збирається самопливом;
  • Соковарка «Калітва» підходить для приготування фруктових і овочевих соків;
  • Низький відсоток відходів, вони використовуються для повторного перероблення: приготування пюре, конфітюрів, овочевої ікри;
  • Практична збірна ємність добре миється, просто монтується й демонтується.
  • Принцип роботи соковарки

    Якщо Ви купили сокарку, як користуватися «Zauberg», можна зрозуміти барвистими картинками на пакованні. Стає зрозуміло, що витяжка з рослинної сировини утворюється під час оброблення рослинної сировини парою. У парогенераторну ємність наливають до 4 л. фільтрованої води. Збирання «Калити» виробляють після закипання води. Встановлюють верхні частини. Це збірка для сікової маси — невисока ємність із вертикальними стінками та виведеним патрубком, необхідним для транспортування соку. Щоб він не почав викидатися раніше за термін, на шланг надягають пластиковий затискач-заглушку.

    У перфоровану ємність за потреби додають цукор або сіль. Сиручий інгредієнт закладають на шар овочів або солодких компонентів (ягід, кісточкових плодів, фруктів)

  • Сік із яблук

    До соковарки входить до 5 кг яблук. Їх миють, чистять, ріжуть, виймаючи серцевину, залишаючи шкірку. Дольки закладають у ємність із дірочками на дні щільно, щоб не залишалося порожнеч. Зверху насипають цукор. Для солодких літніх сортів досить 3 склянки цукру. Для кислих норм збільшують удвічі. Поки проводиться обробка яблук, на плиті доводиться до кипіння вода в нижньому резервуарі. Після закипання води соковарку збирають. Залишають на малому підігріванні до 50 хвилин. Після цього готовий сік розливають.

  •                                          Гарбузовий сік

    Готується аналогічно до яблучного. На 1 кг очищеного гарбуза додають до 50 г цукру. Для усунення специфічного запаху додають яблучний оцет або лимонний сік до смаку. Рекомендується на кг готової очищеної жовтої м'якоті додавати від 50 до 150 г цукру або меду.

    Деякі віддають перевагу соняшниковому соку. Овочі випаровують довше, ніж фрукти або ягоди. Усунути характерний запах допоможуть кислоти цитрусових або кислих сортів яблук.

Характеристики
Основні атрибути
ВиробникZauberg
МатеріалАлюміній
Матеріал кришкиАлюміній
Матеріал ручокАлюміній
Тип днаОдношарове
Країна виробникКитай
СтанНовий
Обсяг пароварки, л5.1-6
Інформація для замовлення
  • Ціна: 1 056 ₴

Наскільки вам зручно на сайті?

Розповісти Feedback form banner