Легка алюмінієва скуарка «Zauberg» є практичним надбанням для садівників. Демократічна ціна, проста збірка, оптимальний об’єм — 6 — 8 літрів. Сік отриманий за допомогою пристрою, не потребує додаткової стерилізації. Як бачите, алюмінієвий пристрій має достовірну масу. Варто детально про них розповісти.
Переваги соковарки
Зараз продовжується випуск моделей на шість і вісім літрів. Обидві ідентичні за пристроями, варіюють тільки об'ємний показник. Основні переваги алюмінієвої соковарки "Zauberg":
- Для виготовлення ємкостей використовують якісний сплав, який має паспорт харчової безпеки і сертифікат відповідності стандарту;
- Екологічний матеріал довго зберігає свої фізичні властивості. Єдина зміна — потемніння стінок контейнера, яка контактує з фруктовими кислотами;
- На відміну від електричних пристроїв, «Zauberg», підігріваючись на плиті, працює безшумно;
- Завдяки продуманій конструкції, в сік не потрапляє м’якуш, спостерігається лише незначна кількість зважів.
- Отримуваний сік не потребує додаткової стерилізації, його відразу збирають у чистий скляний посуд. Банки відразу закупляють і забирають на зберігання.
- Рідина, отримана з соковижималок, потребує додаткової теплової обробки перед зберіганням.
- Величезна кількість рослинної сировини дуже велика. При високому урожаї процес переробки не вимагає великих трудозарат;
- Немає необхідності контролювати технологічний процес. Рідина збирається самотою;
- Соковарка « Калітва» підходить для приготування фруктових і овочових соків;
- Низький відсоток відходів використовують для повторної переробки: приготування пюре, конфітюрів, овочної ікри;
- Практична збірна ємкість добре миється, просто монтується і демонтується.
-
Принцип роботи соковарки
Якщо ви купили соковарку, як користуватися «Zauberg», ви можете зрозуміти кольорові зображення на упаковці. Тож зрозуміло, що витяжка з рослинного сиру утворюється під час обробки поромів рослин. В парогенаторну ємкість наливають до 4-х л. фільтрованої води. Збірка "Каліти" виробляють після закипання води. Установлюють верхні частини. Це збірка для сокової маси — невисока ємкість з вертикальними стінками та виводним патрубком, необхідною для транспортування соку. Щоб він не почав виливатися раніше строку, на шланг одягають пластиковий затиску.
У перфорованій ємкості додають цукор або сіль. Сипучий складник закладають на шар овочів або солодких компонентів (ягоди, косточкові фрукти, фрукти)
-
Сік з яблук
У соковарку входить до 5 кілограмів яблук. Їх миють, чистять, ріжуть, виймаючи серцевину, залишаючи шкірку. Дольки закладають у посудину з дірками на дні щільно, щоб не було пустот. Зверху накидають цукор. Для солодких літніх сортів достатньо лише 3 склянки цукру. Для кислих норму збільшується вдвічі. Поки проходить обробка яблук, на плиті доводиться до кипіння води у нижньому резервуарі. Після закипання води соковарку збирають. Залишають на малому підігріві до 50 хвилин. Після цього сік розливають.
-
Викручений сік
Готується подібно до яблучного. На один кілограм очищеної гарбузи додають до 50 г цукру. Для усунення специфічного запаху додають яблучний оцет або лимонний сік. Рекомендується на кг готової очищеної м’якоті додавати від 50 до 150 г цукру або меду.
Дехто віддає перевагу підсолодженому соку. Овочі випаровують довше, ніж фрукти або ягоди. Усунення характерного запаху може допомогти кислоті цитрусових або кислих сортів яблук.
Основні атрибути | |
---|---|
Країна виробник | Китай |
Матеріал | Алюміній |
Матеріал кришки | Алюміній |
Матеріал ручок | Алюміній |
Стан | Новий |
Виробник | Zauberg |
Обсяг пароварки, л | 5.1-6 |
- Ціна: 1 255 ₴