Соковарка Zauberg алюмінієва 6 літрів
1 240 ₴
- Готово до відправки
- +380 (95) 043-49-45
Легка алюмінієва соковарка «Zauberg» — практичне придбання для садівників. Демократична ціна, просте збирання, оптимальний об'єм — 6 або 8 літрів. Сік одержуваний за допомогою пристрою, не вимагає додаткової стерилізації. Як бачите, в алюмінієвого пристрою маса переваг. Варто сказати про них докладно.
Переваги соковарки
Зараз триває випуск моделей на шість і вісім літрів. Обидві ідентичні за пристроєм, варіюється тільки об'ємний показник. Основні переваги алюмінієвої соковарки «Zauberg»:
- Для виготовлення ємностей використовують якісний сплав, який має паспорт харчової безпеки та сертифікат відповідності вимогам стандарту;
- Екологічний матеріал довго зберігає свої фізичні властивості. Єдина зміна — потемніння стінок ємності, що контактує з фруктовими кислотами;
- На відміну від електричних пристроїв, «Zauberg», що підігрівається на плиті, працює безшумно;
- Завдяки продуманій конструкції, у сік не потрапляє м'якоть, спостерігається тільки незначна кількість зважу;
- Отримуваний сік не вимагає додаткової стерилізації, його відразу збирають у чистий скляний посуд. Банки відразу закупорюють і прибирають на зберігання;
- Рідина, що отримується із соковичавниць, необхідна перед зберіганням додатково піддавати тепловому обробленню;
- Розово закладається великий обсяг рослинної сировини. У разі високого урожаю процес перероблення не вимагає великих трудовитрат;
- Немає потреби контролювати технологічний процес. Рідина збирається самопливом;
- Соковарка «Калітва» підходить для приготування фруктових і овочевих соків;
- Низький відсоток відходів, вони використовуються для повторного перероблення: приготування пюре, конфітюрів, овочевої ікри;
- Практична збірна ємність добре миється, просто монтується й демонтується.
-
Принцип роботи соковарки
Якщо Ви купили сокарку, як користуватися «Zauberg», можна зрозуміти барвистими картинками на пакованні. Стає зрозуміло, що витяжка з рослинної сировини утворюється під час оброблення рослинної сировини парою. У парогенераторну ємність наливають до 4 л. фільтрованої води. Збирання «Калити» виробляють після закипання води. Встановлюють верхні частини. Це збірка для сікової маси — невисока ємність із вертикальними стінками та виведеним патрубком, необхідним для транспортування соку. Щоб він не почав викидатися раніше за термін, на шланг надягають пластиковий затискач-заглушку.
У перфоровану ємність за потреби додають цукор або сіль. Сипучий інгредієнт закладають на шар овочів або солодких компонентів (ягід, кісточкових плодів, фруктів)
-
Сік із яблук
До соковарки входить до 5 кг яблук. Їх миють, чистять, ріжуть, виймаючи серцевину, залишаючи шкірку. Дольки закладають у ємність із дірочками на дні щільно, щоб не залишалося порожнеч. Зверху насипають цукор. Для солодких літніх сортів досить 3 склянки цукру. Для кислих норм збільшують удвічі. Поки проводиться обробка яблук, на плиті доводиться до кипіння вода в нижньому резервуарі. Після закипання води соковарку збирають. Залишають на малому підігріванні до 50 хвилин. Після цього готовий сік розливають.
-
Гарбузовий сік
Готується аналогічно до яблучного. На 1 кг очищеного гарбуза додають до 50 г цукру. Для усунення специфічного запаху додають яблучний оцет або лимонний сік до смаку. Рекомендується на кг готової очищеної жовтої м'якоті додавати від 50 до 150 г цукру або меду.
Деякі віддають перевагу соняшниковому соку. Овочі випаровують довше, ніж фрукти або ягоди. Усунути характерний запах допоможуть кислоти цитрусових або кислих сортів яблук.
Основні атрибути | |
---|---|
Виробник | Zauberg |
Матеріал | Алюміній |
Матеріал кришки | Алюміній |
Матеріал ручок | Алюміній |
Тип дна | Одношарове |
Країна виробник | Китай |
Стан | Новий |
Обсяг пароварки, л | 5.1-6 |
- Ціна: 1 240 ₴