Універсальний лоток для пастили для електросушарки овочів і фруктів Профі
130 ₴
Показати оптові ціниМінімальна сума замовлення на сайті — 200 грн
- В наявності
- Оптом і в роздріб
- +380 (95) 043-49-45
У літню пору року з'являються ягоди, фрукти, всі починають сушити різні продукти, адже висушені ягоди та фрукти зберігають свій первісний смак, мінеральні речовини та поживність. За допомогою універсального піддона можна приготувати дуже смачні ласощі — пастилу, що нарвиться не тільки дітям, а й дорослим. Пастилу виготовляють із пюре та соку будь-яких фруктів і ягід.Традиційно використовують яблука та груші, які вже не підходять для перероблення на сік. Приготуйте густе пюре з перезрілих фруктів або ягід. ложкою розмаштуйте підсолоджене (цукором або медом) або несповнене пюре попередньо змащеним рослинною олією піддону. Пюре може бути як варене, так і немає. Шар пюре всередині піддона має бути тоншою, ніж по краях.На піддон внести не більш ніж 2 склянки пюре. Встановіть знімний піддон на піддон-решіто та поставте на корпус електросушарки.Температура сушіння 60 градусів, час сушіння 12-14 годин. Пастилу можна вважати готовою, коли вона перестає липнути.Пастила з бананів і ягід може бути злегка липкою.
Зніміть пастилу, поки вона ще тепла, потім згорніть її в трубочку, охолодіть, оберніть харчовою плівкою й помістіть у герметичний контейнер. У холодильнику пастила буде зберігатися набагато довше. Смачного!!
Піддон (лоток) прямокутної форми, підходять для сушок із бічним розташуванням вентилятора
Розмір 320/220 мм
Висота піддона 9 мм
Місткість 250 Мл
Рекомендована температура до 60 °C
Матеріал ПЕТ
Основні атрибути | |
---|---|
Країна виробник | Україна |
Стан | Новий |
Вид запчастини | Піддон |
Користувацькі характеристики | |
Колір корпусу | Прозорий |
Основні | |
Гарантійний термін | 12 |
Додаткові функції і характеристики | |
Матеріал корпусу | Пластик |
- Ціна: 130 ₴