Казан азійський чавунний із кришкою Бризол 10 л "Азія"
2 000 ₴
- В наявності
- +380 (95) 043-49-45
Щоб приготувати справжню східну страву, вам необхідний азійський казан. Чавунна модель «Бризол» ідеально підходить для цієї мети. Ваші кулінарні шедеври будуть неймовірно смачними. Процес поступового тушкування в такому посуді робить продукти ніжними, соковитими, ароматними.
Чавунний азійський казан витримує дуже велику температуру. Виготовлений із харчового сплаву, абсолютно безпечний, оскільки не виділяє токсичних речовин. Оброблений за спеціальною технологією, їжа в ньому не пристає, не підгоряє. Навіть після тривалого використання такий посуд збереже й навіть покращить, всі позитивні характеристики.
Пропонована модель казан азійський чавунний 10 л із чавунною кришкою, товсті стінки та напівсферичне дно сприяють поширенню тепла по всьому казану та рівномірному приготуванню страви. Плов, м'ясо та інші різні страви, приготовані в чавунному казані, мають особливий смак, соковите м'ясо та прекрасний аромат.
Характеристики:
1. Діаметр 360 мм
2. Вага 7,71 кг
3. Об'єм 10 л
4. Товщина стінки 3,8 мм
5. Тип — азійський
6. Підходить для всіх різновидів плит
7. Комплектація — дужка та кришка чавунна.
Рекомендації щодо використання чавунного посуду:
- Повільно розігрівайте чавунний посуд
- Під час розігрівання додавайте краплю олії
- Обробляйте чавунний посуд після кожного приготування
- Нанесіть на посуд олію, повільно нагрійте її на плиті та видаліть надлишки олії паперовим рушником або серветкою. Це утворює захисну плівку, яка покращує антипригарні властивості
- Ми рекомендуємо на початку користування чавунним посудом уникати приготування занадто кислих і рідких страв, доти поки на поверхні не утворюється щільна захисна плівка. Для цього досить просто готувати з олією і дотримуватися рекомендацій з догляду за посудом. Занадто кислі продукти, наприклад томати, оцет, вино, соуси, сік лимона або ягоди під час тривалого приготування можуть пошкодити природне захисне покриття нового чавунного посуду
- Завжди дозволяйте чавунному посуду охолонути перед очищенням. Потрапляючи під холодну воду, гарячий чавунний посуд може тріснути від різкого перепаду температур.
ПРИЄМНОГО КОРИСТУВАННЯ ТА ПРИЄМНОГО АППЕТИТУ-
Основні | |
---|---|
Вага | 7.71 кг |
Виробник | Брізоль |
Об`єм | 10 л |
Країна виробник | Україна |
Діаметр | 360 мм |
Матеріал | Чавун |
Кришка | є |
Призначення | Для відкритого вогню |
Матеріал кришки | Чавун |
Товщина стінок казана | 3.8 мм |
Стан | Новий |
Додаткові характеристики | |
Дужка для підвішування | Є |
- Ціна: 2 000 ₴