Автоклав — побутове кухонне обладнання. Застосовують його для консервування врожаю із саду та городу, а також риби, м'яса. По суті, це мініконсервний завод. Продукція його досить різноманітна. Це:
- соуси;
- компоти;
- салати;
- соки;
- тушкована;
- рибні консерви;
- паштети.
Функціональні особливості автоклава
Насамперед, позначимо стерильність виробничого процесу. Він відбувається за температури до 120 градусів, що знищує хвороботворні мікроорганізми. Але водночас зберігається харчова цінність продукту, його чудовий смак. Використання автоклава неабияк ощадить час консервування. Хазянці не потрібно довго бути біля плити та маніпулювати з гарячими продуктами. З автоклава дістають охололі банки. Зберігати консерви можна до 2 років. Виріб вирізняється простотою пристрою та якістю збирання.
Комплектація: градусник, манометр, спускний клапан, ніпель.
Закручується за допомогою хрестовини (гвинтова закрутка).
Місткість:
0.5 л — 20 банка., 1 л. — 12 банок
Основні атрибути | |
---|---|
Виробник | Харків |
Країна виробник | Україна |
Тип | Автоклав |
Матеріал | Вуглецева сталь |
Джерело нагріву | Зовнішній |
Місткість (кількість банок) | |
Банку 0.5 л. | 20 шт. |
Банку 1 л. | 12 шт. |
Габаритні розміри | |
Висота | 600 мм |
Діаметр | 350 мм |
Вага | 21 кг |
- Ціна: 3 100 ₴