Татарський казан є широким товстостінним напівкруглим посудом. Така форма сприяє тому, що полум'я нагріває повністю всю поверхню, а не тільки дно. Встановлювати найкраще на спеціальну триногу.
Що можна приготувати в татарському казані
Насамперед, виріб купують, щоб варити в ньому традиційні східні страви. Як-от: плов, лагман, шурпу, азу та багато інших. Всі вони в цій ємності виходять чудової якості та смаку. Закривайте казан кришкою під час варіння, тоді їжа збереже соковитість, буде особливо ніжною. І процес приготування неабияк прискориться.
Характеристики
Основні | |
---|---|
Матеріал | Алюміній |
Призначення | Для плити і відкритого вогню |
Об`єм | 12 л |
Кришка | є |
Матеріал кришки | Алюміній |
Стан | Новий |
Додаткові характеристики | |
Дужка для підвішування | Немає |
Інформація для замовлення
- Ціна: 605 ₴