Алюмінієва індичка — це найвідповідніший кухонний посуд для приготування птиці цілком або великих порцій свинини, яловичини, баранини. У ній зваріть чудовий плав для своїх гостей. Дуже смачного в такому посуді виходить тушкована картопелька та інші овочі. Найчастіше використовують у духових шафах, але чудово виходять страви на варильних плитах, і навіть на відкритому вогні.
Переваги алюмінієвої індички
Конструкція з литого сплаву забезпечує стійкість до механічних пошкоджень, деформацій, корозії. Виріб має гарну теплопровідність. Їжа готується швидко, чим зменшується споживання газу або електрики. На поверхні алюмінієвого посуду утворюється оксидна плівка, що перешкоджає контакту продукту та металу. Приготовані страви довго не остигають. Індюшниця легко чиститься й миється.
Основні | |
---|---|
Виробник | Біол |
Країна виробник | Україна |
Форма | Овальна |
Матеріал | Алюміній |
Об`єм | 9 л |
Кришка | є |
Матеріал кришки | Алюміній |
Колір | Світло-сірий |
Стан | Новий |
Додаткові характеристики | |
Використання в духовці | Так |
Використання в мікрохвильовій печі | Ні |
Зберігання в холодильнику | Ні |
Підходить для миття в посудомийній машині | Так |
- Ціна: 700 ₴