Тріска з дуба вважається найпопулярнішою під час виробництва копченої м'ясної продукції. Найкраще підходить для свинячих реберець, віконця, сала, дичини, яловичини. Вирізняється щільністю й твердістю будови. Під час тління виробляється рівномірний густий і чистий дим. Копченості набувають золотисто-коричневого кольору. Особливістю тріски є наявність у ній дубильної речовини, яка надає продукту неймовірний смак і аромат.
Характеристики
Основні атрибути | |
---|---|
Країна виробник | Україна |
Застосування тріски | Для м'яса, Для птиці, Для риби, Для сала |
Упаковка | Поліетиленовий прозорий мішок |
Вага | 0.25 кг |
Тип деревини | Дуб |
Інформація для замовлення
- Ціна: 20 ₴
- Мінімальне замовлення: 3 шт.