Ця невелика каструля чудово підійде для тушкування свинини, яловичини, баранини, птиці, овочів. У ній зручно варити каші, оскільки чавунні стіни прогріваються повільно, а охолоджують довго. Крупа не підгорить, поступово тужутиметься навіть після зняття посуду з вогню.
Чавунна каструля «Сітон» характеризується тривалим терміном експлуатації. Міцний матеріал не схильний до тріщин, відколів, деформації. Витримує високі температури. Прилади з цього сплаву можна використовувати в духовці та на відкритому вогні.
Характеристики:
Литий чавунний посуд без покриття (зі спеціальним термічним обробленням)
Діаметр 200 мм
Об'єм 2 л
Діаметр дна 140 мм
Вага 2,2 кг
Кришка 200
Вага 1,0 кг
Рекомендації з експлуатації чавунного посуду (вмістяться в буклеті, прикріпленому до посуду):
1.Перед першим використанням посуд необхідно ретельно вимити, нагріти на плиті до 100 °C і нанести тонкий шар рослинної олії.
2. Посуд не пройшов оброблення (вказаний у п. 1), придатний для контакту з харчовими продуктами, що не містять лимонної, оцтової та молочної кислоти.
3. Не залишати приготовану їжу в посуді для зберігання.
4. Після закінчення приготування їжі посуд необхідно вимити, просушити на плиті та змастити олією.
Приємного вам користування!!
Основні | |
---|---|
Виробник | Сітон |
Країна виробник | Україна |
Діаметр каструлі | 20 см |
Матеріал | Чавун |
Кришка | чавун |
Ручка | Чавун |
Тип плити | Газова, Індукційна, Склокерамічна, Електрична |
Стан | Новий |
Тип | Каструля |
Додаткові характеристики | |
Підходить для миття в посудомийній машині | Ні |
Використання в духовці | Так |
Користувальницькі характеристики | |
Об'єм каструлі | 2 л |
- Ціна: 525 ₴