Така чавунна каструля «Сітон» підходить для готування в домашніх і похідних умовах. Вона витримує високі температури, не кошлатиться, не тріскається. У разі правильного догляду посуд надійно слугуватиме не одне десятиліття. Кожна господиня знає, що в чавунному посуді набагато смачніше виходять усі приготовані страви, головними перевагами чавунного посуду є те, що чавун прекрасно проводить і зберігає тепло, їжа не липне до поверхонь каструлі. хочеться. зазначити, що чавун майже не схильний до іржавіння.
Як поводитися з чавунним посудом
- Нову каструлю вимийте теплою водою від залишків виробничого змащення.
- Потім на плиті або в духовці прожаріть із сіллю впродовж години, періодично перемішуючи.
- Після остигання обполосніть і знову нагрійте до 100 градусів. Змащуйте тонким шаром олії.
Пам'ятайте, що зберігати продукти в такому посуді не можна. Після використання ємність вимийте, висушіть на плиті, змащуйте олією.
Характеристики:
Литий чавунний посуд без покриття (зі спеціальним термічним обробленням)
Діаметр 240 мм
Объм 4 л
Діаметр дна 147 мм
Вага 2,8 кг
Кришка 240
Вага 1,4 кг
Приємного вам користування чавунним посудом "Ситон"!!
Основні | |
---|---|
Виробник | Сітон |
Країна виробник | Україна |
Діаметр каструлі | 24 см |
Матеріал | Чавун |
Кришка | чавун |
Ручка | Чавун |
Тип плити | Газова, Індукційна, Склокерамічна, Електрична |
Тип | Каструля |
Стан | Новий |
Додаткові характеристики | |
Підходить для миття в посудомийній машині | Ні |
Використання в духовці | Так |
Користувальницькі характеристики | |
Об'єм каструлі | 4 л |
- Ціна: 835 ₴