Азійський чавунний казан призначений для приготування східних страв на відкритому вогні. Здатність сплаву нагріватися поступово та довго не охолоджувати неабияк економить витрату палива. Їжу не обов'язково доводити до готовності на спеку, вона прекрасно мнеться під кришкою. Каші та плов у такому посуді виходять розсипчастими, а м'ясо ніжним і соковитим.
Компанія «Сітон» гарантує довговічність азійського казана за умови правильного догляду за чавунними виробами. Після використання відразу мийте ємність, просушуйте на вогні, змащуйте олією. Зберігайте в сухому приміщенні.
Основні | |
---|---|
Виробник | Сітон |
Країна виробник | Україна |
Матеріал | Чавун |
Призначення | Для відкритого вогню |
Об`єм | 8 л |
Діаметр | 340 мм |
Кришка | є |
Матеріал кришки | Чавун |
Стан | Новий |
- Ціна: 840 ₴