Приготувати справжні східні страви зручно в такому чавунному азійському казані. Плов вийде розсипчастим, шурпа наваристою. Продукти в посуді повільно туляться, до повної готовності доходять під кришкою без подавання жару. Стінки ємності довгий час залишаються гарячими. Навіть великі шматки баранини або яловичини за цією технологією виходять надзвичайно ніжними.
Чавунний казан «Сітон» виготовлений з екологічно чистого матеріалу. Навіть за дуже високих температур, сплав не виділяє токсичних речовин. Виріб вирізняється стійкістю до сильного нагрівання, механічних впливів, деформацій. Слугуватиме не один десяток років і не втратить свій первісний вигляд і форму.
Основні | |
---|---|
Виробник | Сітон |
Країна виробник | Україна |
Матеріал | Чавун |
Призначення | Для відкритого вогню |
Об`єм | 12 л |
Діаметр | 40 мм |
Кришка | є |
Матеріал кришки | Чавун |
Стан | Новий |
- Ціна: 1 250 ₴