Торгова марка «Сітон» представляє казан для приготування різних страв за рецептами азіатської кухні. У ньому зваріть чудову шурпу або лагман, потіште гостей чудовим плавом або тушкованою бараниною. Оскільки чавунний посуд має властивість поступового рівномірного нагрівання, продукти в ньому тушаться на повільному жарі, що робить його дуже делікатним. Їжа має незвичайний насичений смак, немов її вийняли з печі.
Чавунний казан після приготування обов'язково добре вимийте, просушіть і змащуйте олією. За такого догляду він слугуватиме практично вічно.
Характеристики
Основні | |
---|---|
Виробник | Сітон |
Країна виробник | Україна |
Матеріал | Чавун |
Призначення | Для відкритого вогню |
Об`єм | 22 л |
Діаметр | 500 мм |
Кришка | є |
Матеріал кришки | Чавун |
Стан | Новий |
Інформація для замовлення
- Ціна: 2 130 ₴