Вдале рішення кухонного посуду два в одному — така чавунна кришка-сковорода фірми «Сітон». Вона знадобиться прикрити каструлю або жаровню, де тушкується м'ясо. Вдало підходить для будь-якого казана, класичної сковороди, сотейника.
Кришка-сковорода не потребує особливого догляду. Після приготування потрібно ретельно вимити від залишків їжі, просушити, змастити олією. У такому вигляді зберігатимете її до наступного використання. Чавунний посуд має бути в сухому приміщенні, щоб від вологи не з'явився іржа.
Рекомендації з експлуатації чавунного посуду (вмістяться в буклеті, прикріпленому до посуду):
1. Перед першим використанням посуд необхідно ретельно вимити, нагріти на плиті до 100 °C і нанести тонкий шар рослинної олії.
2. Посуд не пройшов оброблення (вказаний у п. 1), придатний для контакту з харчовими продуктами, що не містять лимонної, оцтової та молочної кислоти.
3. Не залишати приготовану їжу в посуді для зберігання.
4. Після закінчення приготування їжі посуд необхідно вимити, просушити на плиті та змастити олією.
5. У процесі експлуатації можуть виникнути невеликі подряпини, які легко усуваються під час повторення процедури, зазначеної в п.1.
Основні | |
---|---|
Виробник | Сітон |
Країна виробник | Україна |
Матеріал | Чавун |
Форма | Кругла |
Верхній діаметр посуду | 30 (см) |
Кришка | чавун |
Кількість ручок | 2 |
Матеріал ручок | Чавун |
Додаткові характеристики | |
Використання в духовці | Так |
Підходить для миття в посудомийній машині | Ні |
Користувальницькі характеристики | |
Діаметр | 30 |
- Ціна: 500 ₴