Казани афганські від 8 до 30 л
Афганський казан – це один із видів каструлі, яка закривається герметично. В результаті чого в казані створюється високий тиск, що підвищує температуру води всередині. У результаті ми готуємо страви за підвищеної температури щодо звичайної побутової каструлі. Завдяки цьому час приготування скорочується в 2-3 рази, при цьому їжа не має контакту з повітрям, що сприяє збереженню кольору продуктів та їх корисності.
в виде галереив виде списка
- -4%Залишилось 8 днів
- -5%Залишилось 8 днів
- -7%Залишилось 8 днів
- -7%Залишилось 8 днів
- -6%Залишилось 8 днів
- -6%Залишилось 8 днів
Афганський Казан легко і легко підготувати до роботи. Перед використанням потрібно добре вимити казан залити 2 л води і прокип'ятити 10 хв. Після цього спустіть тиск злити воду і промити казан. Залити всередину 100-200 г рослинної олії, нарізати дві головки цибулі провести обсмажування казана протягом 5-10 хв із закритою кришкою. Після не відкриваючи кришку потрібно похитати його по підлозі з ухилом 30-40 градусів, це потрібно для того, щоб змастити всі стінки казана. Потім спустіть тиск і зливайте олію із цибулею! Тепер Афганський казан підготовлений до подальшої роботи! Експлуатувати казан можна як на звичайній плиті, так і на мангалі ставити казан в багаття.