Для приготування м'яса, риби, овочів на відкритому вогні вам не обійтися без шампури. Якщо він виготовлений із куточка, то продукти добре утримуються навіть за міліметрової товщини. Таке виготовлення надійно зберігає форму, не прогинається. М'ясо не ковзатиме й не падатиме на вугілля. Шамур можна укладати на мангал або спеціальну підставку.
Кутова конструкція однакової товщини по всій довжині має загострений кінець. Він забезпечує проколювання шматочків під час настромлення. З протилежного боку є заокруглення, яке використовується як ручка для перевертання шампура. Шашлик просмажить рівномірно з усіх боків.
Характеристики
Основні | |
---|---|
Країна виробник | Україна |
Тип | Шампур |
Матеріал | Нержавіюча сталь |
Товщина матеріалу | 1.5 мм |
Довжина | 600 мм |
Матеріал ручки | нержавіюча сталь |
Стан | Новий |
Ширина, мм | 14 |
Інформація для замовлення
- Ціна: 17 ₴