Димогенератор — це пристрій, який виробляє дим. Виготовлений із неіржавкої сталі у формі циліндра. Усередину поміщається деревна тріска. Після підпалювання вона тліє, утворюючи дим. На виході підтримується температура становить 30 градусів. Саме такі умови потрібні для холодного копчення продуктів.
Копчення за допомогою димогенератора
Приготуйте м'ясо або рибу згідно з рецептом. Помістіть їх у коптильну місткість. Підпаліть щіпки та приєднайте димогенератор до коптильні. Під'єднайте компресор. Продукти будуть готові після закінчення необхідного для цього часу. Процес копчення призводить до загибелі хвороботворних бактерій, тому їжа абсолютно нешкідлива. А ще дуже смачна.
Характеристики
Основні | |
---|---|
Тип коптильного обладнання | Для холодного копчення |
Джерело диму | Тирса, Тріска |
Матеріал | Нержавіюча сталь |
Товщина матеріалу | 2 мм |
Потужність | 0.004 кВт |
Робочий об'єм | 0.002 куб. м |
Номінальна напруга | 220 В |
Країна виробник | Україна |
Габаритні розміри | |
Висота | 330 мм |
Інформація для замовлення
- Ціна: 4 000 ₴