Коптильня з гідрозакривом 2 рівні, піддон, 450х260х210 метал 1 мм, кришка будиночком
560 ₴
- Немає в наявності
- +380 (95) 043-49-45
Коптильня – це обладнання, що застосовується для теплового оброблення м'ясних, рибних та інших харчових продуктів. Процес приготування в коптильне називається копченням. Він передбачає оброблення закладених у спеціальну ємність продуктів димом. У результаті вони частково зневоднюються й набувають специфічного аромату.
У коптильні відбувається процес термічного оброблення продуктів у димі. Спосіб гарячого копчення можна приготувати м'ясо, птицю, рибу. Виконувати це зручно вдома на газовій або електричній плиті, а в похідних умовах на багатті або мангалі.
Характеризується виріб тим, що утворюється під час копчення конденсат, бігає кришкою в гідрозакрив. Продукти не намокають. Дворівнева коптильня має піддон, куди збирається жир. Після приготування необхідно добре очистити від кіптяви та інших забруднень. Можна застосовувати жорсткі щітки. Після миття треба добре просушити або насухо протерти. Потім обов'язково змащуйте всі внутрішні поверхні олією. Виконання цієї нескладної процедури неабияк продовжить термін експлуатації вашої коптильні.
Основні | |
---|---|
Виробник | Власне виробництво |
Країна виробник | Україна |
Конструкція | Збірно-розбірна |
Форма | Прямокутна |
Матеріал | Сталь |
Товщина матеріалу | 1 мм |
Кількість рівнів коптильні | 2 |
Тип копчення | Гаряче |
Джерело тепла | Пальники, Відкритий вогонь |
Тип коптильні | Деревна |
Джерело диму | Тирса, Тріска |
Стан | Новий |
Габаритні розміри | |
Довжина коптильні | 450 мм |
Ширина коптильні | 260 мм |
Висота коптильні | 210 мм |
Комплектація | |
Решітка для продуктів | 2 шт. |
Піддон для стікання жиру | 1 шт. |
- Ціна: 560 ₴