Соковарки Мантоварки
Соковарка - це простий і функціональний посуд. З її допомогою можна одночасно готувати різні види ягід і фруктів. Головний її плюс – мінімум відходів. Залишки продуктів після варіння можна переробити та використовувати для киселю, компоту, желе чи пюре. Соковарка також може бути використана для приготування на пару.
Як працює соковарка?
Під дією нагрівального елемента вода, налита в нижню ємність соковарки, закипає. Потім пар, що утворюється, через парову трубу надходить у верхню частину пристрою і контактує з сировиною на решітці. Під дією пари волокна ягід та фруктів починають розм'якшуватися та виділяти сік.
- -4%Залишилось 7 днів
- Мантоварка Arian 24 см нержавіюча сталь індукція 3 сітки 4 рівня зі скляною кришкою1 600 ₴Немає в наявності
- Мантоварка Arian 24 см нержавіюча сталь індукція 3 сітки 4 рівня зі скляною кришкою1 790 ₴Немає в наявності